IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Eва и Хосе на война с влюбените на Свети Валентин

6 февруари 2016 16 30

Пресните годеници планират безмилостна битка на двойките цял уикенд

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тази година Ева Лонгория няма търпение да отпразнува Деня на влюбените (14 февруари), тъй като има до себе си невероятен мъж. Актрисата се сгоди за приятеля си Хосе Бастон през декември в Дубай и двамата планират динамичен уикенд за празника.

Те са го кръстили “войната на двойките”, тъй като на него ще съберат приятели, с които ще се състезават ожесточено в продължение на два дни.

“Ние винаги празнуваме Свети Валентин с други двойки цял уикенд. Организираме си луди състезания, в които всяка двойка трябва да спечели игри за максимално кратко време. Уикендът е много забавен и определено състезателен”, призна латината пред сп. People.

Междувременно дивата добави, че все още не е избрала дата за венчавката си с милионера. И двамата имат по един брак зад гърба си, така че не искат да правят шумна и зрелищна сватба. По-рано стана ясно, че Ева е поверила стайлинга си на най-добрата си приятелка Виктория Бекъм, а според слуховете събитието ще се случи това лято.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари