IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александър Сано: Нели е най-хубавото нещо, което ми се е случвало

12 февруари 2016 14 20

Актьорът заспал на сватбата си с красавицата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Актьорът, певец и водещ на новото семейно предаване с кулинарен привкус „Мама готви по-добре“ Александър Сано признава пред списание LOVE style, че заспал на сватбата с красивата си половинка Нели Атанасова през 2014 година.

„Помня всичко до 02:00 часа. След това отидох да сложа Ава да спи и заспах и аз. Гостите са си доизкарали супер и без мен. А съпругата ми, добре че е широко скроена и с чувство за хумор, та... то иначе как да се омъжи за мен? Горко на хората, на които чувствата им се променят след поставяне на автограф в общината. Жена ми е най-хубавото нещо заедно с децата, което ми се е случвало в живота и си е все така. Даже май става по-добре“, признава Сано.

Той все още не се е отказал да осинови дете, а дъщеря му Ава тръгва на училище тази година. „Последно ми каза, че иска да е дизайнер, но в Париж. Попитах я, защо не в Пазарджик, а тя ми отговори, че имала френска кръв, а пазарджишка не“, смее се актьорът.

Сано няма да забрави никога един свой инцидент по време на снимките на филма „Кербала“, който тръгва по кината от 18 февруари. Още на първия снимачен ден изстрелял повече патрони, отколкото за цялата си казарма. „След един рикошет на гилза, в окото ми влезе много прах и 24 часа се молех да не се възпали, но ми мина като на куче“, споделя Косъма.

Разминал се и със смъртта на косъм, защото през 2007 година преживява много тежка челна катастрофа в борова гора до Бяла, Русенско. „Резултатът – една кола в моргата и натъртени ребра. Оттогава знам, че с леда шега не бива“, категоричен е Сано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари