IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребел Уилсън си търси мъж, който не може да набие

14 февруари 2016 11 15

Мускулите са решаващи в избора ѝ на половинка

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Актрисата Ребел Уилсън е на 35 години и щастливо необвързана. Причината е, че тя има конкретни критерии за идеалния мъж и не се задоволява с кого да е. Запитана от списание Flare какъв трябва да бъде той, чаровната пухкава блондинка отвърна:

„Винаги съм казвала, че това трябва да е мъж, който не мога да набия в кеч битка. Харесвам мъже с мускули...по-мъжествени. В смисъл, ако трябва да се вдигне маса, той да може да го направи без усилие. Мъжете като цяло са по-силни физически от жените и ако трябва да се свърши нещо физическо по къщата, един мъж трябва да бъде в състояние да го направи“.

„Много хора се опитват да ми кажат, че не трябва да стоя необвързана. Че трябва да си лягам с мъже за по една нощ и т. н. Но аз не съм такава. Сигурно ще е забавно, но не съм сигурна, че безболезнено мога да преживея подобни неща“, допълни за сексуалния си живот Уилсън.

Актрисата коментира и кариерата си и по-точно какво е да си жена в Холивуд.

„Чувствам се късметлийка, че съм жена в Холивуд и мога да участвам в комедии. Дано има повече сценаристи, които създават такива филми, тъй като жените са представени по различен начин. В повечето сценарии ние сме просто обект на любовта на някой мъж. Преживяването ми по време на снимките на „Наръчник на необвързани“ („How to Be Single“) бе доста по-различно от това ве лентата със Саша Барън Коен „The Brothers Grimsby“. Там просто те карат да стоиш в ъгъла, което си е загуба на време“, обясни Уилсън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Андрей Андреев ( преди 8 години )