IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен и Джен го играят влюбени на Свети Валентин

14 февруари 2016 16 10

Актьорите на романтичен уикенд, въпреки че са в развод

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бен Афлек и Дженифър Гарнър изненадващо решиха да се уединят в най-романтичния ден в годината. Съпрузите, които обявиха, че се развеждат след 10-годишен брак миналия юни, заминаха за Свети Валентин с децата си в Монтана, където ще прекарат празника. Решението им обаче не означава, че са се отказали от развода, а е просто поза за пред децата им.

„Дженифър държи двамата с Бен да се разбират и да прекарват време заедно в името на децата им. И двамата вече изглеждат по-щастливи и спокойни. Джен наистина се опитва да сложи настрана цялата драма с бавачката и вече се чувства по-добре, но няма никакъв шанс да се събере отново с Бен. И двамата са загрижени за благото на децата си и се опитват да изгладят различията и конфликтите си“, призна близък до светската двойка пред сп. People.

„Те работят с професионалист, защото има намесени много емоции и искат да улеснят цялата ситуация покрай развода, за да запазят семейството си. Не става въпрос само за децата им, а и за самите тях. Няма да се съберат, но ги е грижа един за друг. И двамата работят усилено, за да имат нормални отношения“, добави информаторът.

Гарнър и Афлек имат три деца и до миналата година бяха считани за една от най-стабилните двойки в Холивуд. През лятото обаче актьорите изненадващо споделиха, че се развеждат, като предполагаемата причина за краха на връзката им е изневяра на Бен с бавачката на децата им Кристин Озуниян.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари