IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър зарязва Калвин заради Селена

2 май 2016 06 00

Ще ѝ бъде „кавалер“ на бала

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

На Селена Гомес ѝ писна от неудачите в любовта и затова реши да заложи на компанията на верните си приятелки. На едно от най-зрелищните събития в шоубизнеса – Мет Бал, известно още като „Галата на костюмите“, хубавицата смята да се появи под ръка не с друг, а с най-близката си дружка Тейлър Суифт.

Двете колежки планират да провокират истински фурор и са решени да се забавляват максимално и то без мъжка компания.

„Отиваме заедно. Ще бъде много весело. Това е като училищен бал на модата“, коментира събитието Гомес. Мет Бал ще се състои на 1 май по традиция в музея Метрополитън в Ню Йорк. Не е ясно дали половинката на Суифт Калвин Харис също ще бъде сред гостите, но дори да е така, Тейлър нямала проблем да посвети вниманието си на самотната си приятелка Селена.

Двете се познават от години и макар да са конкурентки в ожесточения бранш, съумяха да създадат едно здраво и искрено приятелство.

„Запознахме се когато тя беше на 18, а аз на 15 или 16. Беше страхотна с мен. Бързо станахме приятелки. Тя винаги е готова да зареже всичко и да прелети стотици километри, за да ме види, когато преживявам тежък момент. В подобни периоди се тъпчем с мазни храни и клюкарим“, каза още бившата на Бийбър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари