IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс пак удари конкуренцията с рекорден хонорар

3 май 2016 09 30

Актрисата получила 3 млн. долара за 4 работни дни на снимачната площадка

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Преди няколко години Джулия Робъртс бе обявена за най-високоплатената актриса в света, след като получи 20 млн. долара за ролята си в лентата „Ерин Брокович“.

На 48 години носителката на „Оскар“ продължава да бъде все така търсена от продуценти и режисьори, а актьорският ѝ талант високо ценен. За краткото си участие във филма „Денят на майката“ чаровната хубавица е прибрала рекордните 3 млн. долара, като е била ангажирана само за 4 дни.

Лентата вече е на големия екран и още в първия си уикенд успя да докара на създателите си 8,3 млн. долара. В нея Робъртс си партнира с Дженифър Анистън, Джейсън Съдейкис, Кейт Хъдсън и куп други звезди.

Наскоро Робъртс сподели, че е била изненадана на снимачната площадка от съпруга си Дани Моудър.

„Бях в Нова Зеландия на снимки и с Дани си говорихме по Facetime, когато той ми показа трите ни деца, които ме чакаха в хотелската ми стая. Тогава осъзнах, че семейството ми е в града и е дошло да ме изненада. Бях толкова засрамена, защото за ролята си носех перука“, сподели актрисата, цитирана от Female First.

Джулия и Дани се венчаха през 2002 г., след като се запознаха по време на снимките на лентата „Мексиканеца“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари