IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк: Мъжът ми напоследък не струва в леглото

5 май 2016 12 00

Кери Харт заспивал рано, а певицата очаквала интимности

Снимка: Ellen DeGeneres Show

Снимка: Ellen DeGeneres Show

„Напоследък той не струва в леглото!“, заяви поп звездата Пинк за мъжа си в токшоуто на комедийната водеща Елън Дедженеръс.

36-годишната певица сподели, че съпругът ѝ Кери Харт напоследък си е дал почивка от секса, която на нея самата не ѝ се нрави особено.

Само преди четири месеца двамата отпразнуваха своята 10-та годишнина от сватбата си, но явно 40-годишният Кери, който е състезател по мотокрос, напоследък е доста уморен вечер и не може да остане буден за интимни мигове с Пинк.

Звездата, която е върнала розовия цвят на косата си, който е нейна запазена марка, заяви, че двамата със съпруга ѝ започват да заприличват на възрастна семейна двойка.

Разочарованата съпруга каза: „Кери винаги заспива с дъщеря ни Уилоу рано-рано, докато аз очаквам нещо повече. Преди няколко дни го помолих да остане буден, запалих свещи, отворих бутилка вино, сложих си секси облекло..., но малко след това и двамата заспахме пред телевизора.“

Все пак, настрана от шегите, Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, сподели, че обожава мъжа си: „Той е много, много красив, а е и невероятен баща. Той ляга вечер с дъщеря ни, защото тя иска да спи с него, а той ѝ угажда.“

Двойката е заедно от 2001 г., а сватбата им беше в Коста Рика на 7 януари 2006-а. Двамата се разделиха за кратко през 2008 г., а дъщеря им Уилоу Сейдж се роди на 2 юни 2011 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

гь ( преди 7 години )