IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън продава селфита срещу 500 долара

9 май 2016 09 00

Актрисата дари събраните пари за благотворителност

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Памела Андерсън намери нестандартен начин да припечели малко пари. По време на участието си в галата Champions of Jewish Values International Awards Gala, която се състоя в Ню Йорк в края на миналата седмица, бившата екранна спасителка продаваше селфита с нея и сина ѝ Брандън (19) срещу 500 долара.

Инициативата на Пам да се снима с гости срещу трицифрената сума бе породена от благородни пориви. Едрогърдата половинка дари събраните 50 000 долара по време на събитието чрез фондацията си „Фондацията на Памела Андерсън“ на Горещата линия срещу домашно насилие. Средствата ще бъдат използвани за подкрепа и образоване на родители, станали жертва на домашно насилие, както и за развитие на работата на горещата линия.

Актрисата сподели, че взима много присърце тази кауза: „Имах възможността да се срещна с много мъже и жени, да им предложа съчувствие и шанса да се образоват за домашното насилие. Като майка на две деца, съм щастлива, че нашето дарение ще помогне на много родители да търсят помощ и информация, доверявайки се на Горещата линия“.

Миналата година Андерсън направи още едно дарение за същия проект в размер на 60 000 долара.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари