IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни разкри тайната на щастливия си брак с Амал

14 май 2016 10 45

Семейният живот на актьора цъфти заради нещо съвсем тривиално

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Джордж Клуни и Амал Аламудин продължават да бъдат все така силно влюбени година и половина след сватбата си, състояла се през септември 2014. Мнозина предричаха злощастен край на брака им още преди да са се венчали, но се оказа, че грешат. Звездното семейство не спира да тръби колко е щастливо и дори упорито се говори, че хубавците планират съвсем скоро да се сдобият с наследник.

Актьорът наскоро разкри пред Entertainment Tonight каква е тайната на щастливия му брак, която се оказа нещо съвсем тривиално.

„Ние никога не се разделяме за дълго време. Когато сме далеч един от друг заради работата си, постоянно си говорим през FaceTime. Но като цяло прекарваме ужасно много време заедно. Успяваме да се справим между натоварените си графици и нещата, които правим, ни се получават страхотно“, обясни Клуни.

55-годишният актьор сподели и още един интересен факт. Той и съпругата му имат прекрасен дом в Англия, който реновираха за милиони долари и се оказа, че самата звезда се грижи за зелените площи пред имението.

„Имаме страхотна ливада пред къщата си и Амал ми подари косачка за рождения ден. Така че съм доста развълнуван от възможността да я изпробвам, когато се прибера у дома. Като малък косях ливадата и имам опит“, с усмивка сподели Клуни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари