IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти в стрес, Орландо в закачка със Селена

13 май 2016 07 35

Какво се случва в новия звезден любовен триъгълник?

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Медиите „избухнаха“ с новината, че Орландо Блум е уловен в твърде интимни сцени със Селена Гомес в нощен клуб в Лас Вегас, докато официалната му приятелка Кейти Пери се е намирала на няколкостотин километра от него.

Селена и Орландо прекарали съботната нощ в бар „Mandalay Bay“ и по-точно в едно и също сепаре, пише сайтът TMZ, който дори публикува папарашки снимки, на които се вижда, че двете звезди се прегръщат доста страстно за приятели.

Само ден по-късно Кейти реагира на ситуацията със загадъчен пост в Twitter.

От него се вижда, че поп звездата е доста разочарована от поредния мъж в живота си, след като имаше подобни проблеми с бившите си половинки – Ръсел Бранд и Джон Майър, на които също очите им „шареха наоколо“.

31-годишната Пери наруши мълчанието си с послание към своите 88,4 милиона последователи в Twitter.

Тя сподели линк към песента на Пеги Лий със заглавие „Is That All There Is?“ („Това ли е всичко там?") като явно са я налегнали съмнения относно верността на любимия ѝ.

Ясно е, че Кейти не е сигурна в невинността на отношенията на Орландо и Селена, които твърдят че са просто приятели и то от години.

Кейти и 39-годишният актьор от „Властелинът на пръстените“ са заедно едва от няколко месеца, но отношенията им изглеждаха сериозни.

Колкото до 23-годишната Гомес и Блум, те бяха свързвани за първи път в афера през 2014-та, като тогава Джъстин Бийбър (ексгаджето на Селена) налетя на бой на Орландо в едно заведение на остров Ибиса.

Селена и Орландо „по приятелски“; Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари