IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Хефнър продаде имението Playboy за 100 млн. долара

7 юни 2016 05 40

Купи го съседът му

Хю и Кристрал, Снимка: Reuters

Хю и Кристрал, Снимка: Reuters

Хю Хефнър е успял да спазари за имението Playboy космическата сума от 100 млн. долара. Новият собственик на епичния имот на 90-годишния медиен магнат е съседът му Дарън, син на милиардера С. Сийн Метропулос.

Първоначално Хефнър е искал за дома си 200 млн. долара и дори преговарял за продажбата му с конкурента си Лари Флинт, притежател на издателството Larry Flynt Publications, което стои зад отпечатването на сп. Hustler, но 73-годишният бизнесмен категорично отказал да плати огромната сума.

Снимка: theagencyre.com

В крайна сметка Хю явно е осъзнал, че не може да продаде имението на тази цена и я е смъкнал наполовина. Къщата на Дарън е в съседство с епичното „царство на Зайчетата“ и не е ясно дали той планира да обедини двете постройки.

Имението Playboy разполага с 22 стаи, винарна, зала за прожекции, зала за игри, тенис и баскетболно игрище, водопад и басейн. В офертата за продажба изрично е било подчертано, че Хефнър ще има право да остане в дома си до последния си дъх.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари