IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер стана най-високоплатеният съдия в тв формат

13 юни 2016 07 40

Певицата си изпросила рекорден хонорар, за да се върне в X Factor

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Никол Шерцингер може и да не бълва хит след хит на музикалната сцена, но определено няма да гладува. Половинката на родната тенис звезда Григор Димитров си е спазарила завидна заплата от продуцентите на британския X Factor и влиза в шоуто като съдия за рекордните 1,8 млн. британски лири.

Това може да предизвика напрежение между нея и колежката ѝ във формата Шарън Озбърн, която доскоро гордо се хвалеше, че тя е най-високоплатената съдийка със своите 1,7 млн. британски лири.

„Шарън спекулираше с това, че получава най-много пари в ролята на тв съдия с изключение на Саймън Коуел, но тя не знае, че Никол се е договорила за 125 000 британски лири над нейните“, разкри източник пред The Mirror.

Завръщането на Никол в риалитито не бе лишено от драма. За пръв път певицата влезе в ролята на ментор и съдия в X Factor през 2012, когато победител стана нейният състезател Джеймс Артър. Шерцингер запази мястото си в журито и през 2013 като след това неочаквано заяви, че напуска формата и си спечели неодобрението и критиката на доста хора от екипа.

Изглежда обаче търканията им вече са минало и хубавицата отново ще търси таланти.

„Нямам търпение да се върна във Великобритания и да седна на съдийския стол редом до колегите си. Развълнувана съм от възможността да взимам решения, да уча и да печеля със съвсем нови състезатели. И съдейки по това, че вече съм печелила формата в миналото, Саймън знае, че мога отново да го направя“, коментира завръщането си в шоуто Шерцингер.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари