IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад натиска Анджи да работи, трябвали им пари

14 юни 2016 09 00

Притеснява се, че остават без спестявания

Снимка:  Vanity Fair Italia

Снимка: Vanity Fair Italia

На пръв поглед Анджелина Джоли и Брад Пит живеят в семейна идилия, ала като всяка двойка и те имат своите проблеми. И едва ли някой би предположил, че съпрузите се карат основно за пари!

Източник разкри пред RadarOnline, че Анджи отказвала упорито да се снима в куп филмови проекти, като искала да се фокусира върху дипломатическата си работа и благотворителните си изяви. Това хич не се нравило на Брад, който настоявал и тя да пълни семейната каса, която през последните години била значително празна.

„Анджи не искаше да се снима в продължението на „Господарката на злото“, а да се фокусира върху свои проекти. Това разстрои много Брад и той ѝ напомни, че семейството им не е в позиция да отказва чек за 30 млн. долара“, разкри близък до светската двойка.

Според него Пит и Джоли са далеч от разорението, но и двамата имат широки пръсти и харчат много, оставайки без спестявания, което тревожело актьора.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари