IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романът между Гришо и Шерцингер продължава

22 юни 2016 11 50

Никол не се отказва от Григор, въпреки неуспехите му в тениса

Снимка:splashnews.com

Снимка:splashnews.com

Никол Шерцингер няма намерение да се отказва от любовта си към нашата тенис звезда Григор Димитров, въпреки че напоследък той преживява неуспех след неуспех на корта.

37-годишната певица излиза с 25-годишния спортист от миналото лято и както се вижда отношенията им не са от ден до пладне.

Димитров и Шерцингер бяха уловени от фотографите на задната седалка в лондонско такси, вероятно след поредната си романтична вечеря.

Наскоро сексапилната брюнетка, която е съдия в британското издание на шоуто X Factor, беше обявена за най-високоплатеният ментор в тв формат.

Ексзвездата от групата „Pussycat Dolls“ е съседка по имот в Лос Анджелис на бившата приятелка на хубавеца Гришо – Мария Шарапова и дори се счита, че тя ги е запознала.

Много хора смятаха, че Никол няма да се задържи дълго с Григор, тъй като иска да създава семейство, а той не е подходящ предвид факта, че е с 12 години по-млад от нея и че тепърва иска да се доказва в големия тенис.

Изглежда обаче, тя е готова да чака...

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари