IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полицаи гонят Крис Браун от Ибиса

5 юли 2016 05 00

Уринирал по леглата и повръщал в луксозна вила

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Браун е преживял поредната неприятна среща с пазителите на реда. В края на юни певецът и няколко човека от екипа му са наели луксозна вила в Ибиса, но престоят им на острова не се оказал безпроблемен.

Полицаи са посетили имота по сигнал за безредици от собственика му и се опитали да изгонят звездата и антуража му, пише TMZ.

Според полицейския доклад Крис или друг от пребиваващите в имота е хвърлял ножове по стените. Собственикът на вилата се оплакал, че тя била оповръщана, а леглата миришели на урина. Той се опитал да изгони наемателите си, но те отказвали да си тръгнат, което наложило и намесата на органите на реда.

Наемодателят заявил, че певецът му дължал още 26 000 долара, а след нанесените щети сумата нараснала до 60 000 долара. Близки до Браун разкриха, че Крис нямал проблеми с изплащането на наема, а бюрократичната неуредица била от страна на собственика на вилата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари