IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Уотсън счупи рекорд по ниски приходи

7 юли 2016 06 20

Последният ѝ филм докара едва 47 паунда от продажба на билети

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ема Уотсън излетя в звездната орбита още с първата си роля – на Хърмаяни в мега успешната поредица за Хари Потър. Славата ѝ обаче не е гаранция за успех и на останалите ѝ филми. Истинско фиаско претърпя последният проект на талантливата актриса, който докара рекордно ниски приходи от продажба на билети след първия си уикенд в кината.

Лентата се казва „The Colony“ и в нея Ема играе млада германка, която се опитва да спаси гаджето си, отвлечено от тайната полиция в Чили през 70-те.

Филмът бе пуснат в три британски кина миналия уикенд и успя да реализира едва 47 паунда приходи от продажба на билети. Създателите на лентата оправдаха грандиозния неуспех с факта, че продукцията им вече се разпространява незаконно в интернет пространството, пише The Guardian.

Филмът бе заснет в Люксембург, а премиерата му бе през септември 2015 на Международния филмов фестивал в Торонто.

Въпреки неуспеха, Уотсън е оптимист за следващата си роля. Чаровната хубавица ще влезе в образа на Бела от приказката „Красавицата и звярът“, а премиерата на лентата е предвидена за следващия март.

„Толкова съм развълнувана. Обожавам тази приказка и съм я играла в няколко пиеси, но не и наскоро. Това е като да се научиш да караш колело отново“. Коментира ролята си Уотсън.

В ролята на звяра ще влезе Дан Стивънс, Гастон ще бъде изигран от Люк Евънс, а г-жа Потс от Ема Томпсън.

.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари