IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт е най-сексапилният веган

7 юли 2016 09 40

Актьорът станал факир в кухнята покрай новия си хранителен режим

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лиъм Хемсуърт бе обявен за най-сексапилният веган от организацията за защита на животните PETA. При дамите с титлата бе окичена певицата и текстописец Джен Айко.

Двойката наследи короната от настоящата половинка на австралиеца – Майли Сайръс, която миналата година бе изборът на организацията. Сред останалите звезди, които гордо са носили „титлата“, са Елън Пейдж, Кристен Бел, Джаред Лето, Джесика Частейн и Ръсел Бранд.

Наскоро Лиъм обясни, че се е наложило да промени хранителния си режим от любов към животните. Актьорът издаде, че месото не му липсва, но млечните продукти – да.

„Не изпитвам глад за месо. Колкото по-малко ям, толкова по-малко ми се яде. Жадувам обаче за сирене. Всеки път, когато ходя в Ню Йорк си поръчвам пица със сирене. Бях в града малко след като станах веган и се мотаех с приятели из центъра. Изпихме няколко бири и ароматът на пица беше навсякъде и си казах: „Боже, иска ми се да хапна поне едно парче“, сподели звездата.

Хубавецът добави и че новите му хранителни навици са подобрили кулинарните му умения, тъй като вече е започнал да си готви сам.

„Обичам да готвя. Бях принуден да се науча, тъй като по време на снимките на „Independence Day: Resurgence“ в Ню Мексико беше много трудно да намериш ресторант за вегани. Готвя много боб, ориз и картофи... неща, които можеш да направиш и после да оставиш в хладилника“, разкри Лиъм.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари