IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мик Джагър става баща за осми път на 72!

15 юли 2016 07 00

Актьорът чака бебе от 29-годишната си изгора

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сър Мик Джагър е на път отново да стане баща. 72-годишният рок ветеран, който има 7 деца от предишни връзки, внуци и дори правнук, чака бебе от приятелката си Мелани Хамрик.

„Това е невероятна новина. Мик ще бъде баща за осми път, нищо не може да го спре. Той подкрепя напълно бъдещата майка.

Мелани е много интелигентен и буден човек със собствени идеи за това как иска да продължи живота си. Тя знае какви са отношенията на Мик с останалите му деца и няма търпение да го види в ролята на татко отново“, потвърди новината говорителят на Джагър пред The Sun.


Мелани Хамрик, Снимка: Instagram

Романсът между певеца и 29-годишната балерина излезе на светло през 2014, когато двамата бяха заснети от папараци да интимничат на хотелски балкон в Цюрих. По-рано тази година Мик представи любимата си на своите деца, докато двойката се наслаждаваше на почивката си в частния му дом на Карибите.

Според слуховете Мелани няма намерение да заживее под един покрив със звездата в Лондон, а предпочита да се премести в Лос Анджелис, когато бебето се роди или в Кънектикът, където е семейството ѝ.

Мик не е единственият член на бандата Rolling Stones, който отново изживява бащинските трепети. През май колегата му от групата Рони Ууд (69) и съпругата му Сали (38) станаха родители на близначките Грейси Джейн и Алис Роуз.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари