IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-жа Бекъм се натиска да прави сватбената рокля на Пипа

8 август 2016 06 20

Виктория крои стратегии за слава

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм си е навила на пръста, че трябва да създаде булчинската рокля на Пипа Мидъктън. Откакто бившата спайска разбрала, че сестрата на Кейт се сгодила за милиардера Джеймс Матюс, отчаяно искала да сътвори облеклото на малката Мидълтън за специалния ѝ ден догодина.

„Тя е обсебена от идеята за поредната кралска сватба. Пипа бе поласкана от предложението ѝ, но отказа, тъй като иска да се спре на по-неизвестна дизайнерка”, разкри близък до Виктория пред сп. Now.


Бекъм обаче нямало да се откаже лесно. Тя вече е направила стратегия как да привлече вниманието на Пипа.

„Виктория планира цяла кампания „Очаровай Пипа”. Тя ще използва всичките си популярни приятелки и тъй като направи сватбената рокля на Ева Лонгория, вярва, че с нейна помощ ще успее да убеди Пипа да ѝ позволи да я облече за венчавката. Вики знае, че Пипа е голям фен на Холивуд и планира да привлече вниманието на звезди като Кейт Бекинсейл и Скарлет Йохансон, които да ѝ помогнат за нейната кауза”, добяви източникът.




 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари