IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

22-годишна рускиня вади Ким от играта с по-секси натурално дупе

3 септември 2016 16 00

Девойката се кълне, че задните ѝ части са напълно естествени

Снимка: east2west/instagram

Снимка: east2west/instagram

Най-прясната конкурентка на Ким Кардашиян е 22-годишната Анастасия Квитко. Девойката отскоро живее в Лос Анджелис и вече трупа слава, заради апетитните си извивки и обемисти задни части, които често карат фенове да я сравняват с г-жа Уест.

Анастасия има забележителни мерки 95-63-105 и твърди, че всичко по нея е естествено.

Хубавицата се е пробвала като модел, но от агенцията я накарали да отслабне и тя набързо се отказала.

Квитко смело твърди, че има „перфектно тяло“ и съвсем скоро тотално ще засенчи Кардашиян, която според нея била продукт на фотошопа пластичните хирурзи.

„Харесвам Ким Кардашиян, но не обичам да ме сравняват с нея. Тя е доста далече от мен. Aз имам спортно тяло, бедрата ми са мускулести и тренирам много. Дупето ми е красиво и нямам нито една пластична операция, а всички знаем какво тя направи със задните си части. Сега когато популярността ми прогресивно нараства, е въпрос на време да стана по-разпознаваема и популярна от Ким“, твърди младата хубавица от Калининград, която вече има над 4 млн. последователи в Инстаграм.

Анастасия разкри, че идолизира женските форми с бразилско дупе като тези на Бионсе, Ники Минаж, Джей Ло. Интересното е, че въпреки увереността, с която тя твърди, че всичко по нея е натурално, най-вече дупето ѝ, хирурзи дори в родната Русия поставят под съмнение думите ѝ.

„Подобни форми и извивка в кръста не се постигат с тренировки. Често те са резултата от поставяне на импланти в задните бузи – т.нар. „липолифтинг“. За постигането на подобен ефект се премахват и мазнини от корема. Ким Кардашиян и Коко Остин са две от звездите, които са се подложили на подобна процедура, за да се сдобият със сочните си форми“, коментират експерти в областта на пластичната хирургия.

Вижте снимки на прелестната Анастасия в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари