IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пришиха на Линдзи половин пръст

3 октомври 2016 05 00

Актрисата на косъм да остане без крайник, след като се опитала да закотви лодка

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Линдзи Лоън претърпя лек инцидент през уикенда, който обаче за малко да я остави без пръст. Хубавицата, която последните месеци релаксира на различни яхти из Средиземноморието пусна в Snapchat кратко видео, на което показва как е пострадал пръста ѝ.

„Това е резултатът от желанието ми да пусна котва. Горкичкият ми пръст“, написа в социалната мрежа блондинката. За щастие инцидентът е без сериозни последици за Лоън. Откъснатото парче месо е било намерено и занесено в болница, където отново е пришито на мястото си.

Междувременно вербалната война межди актрисата и бившия ѝ годеник Игор Тарабасов продължава и скорошно интервю тя дори заяви, че се страхувала да не я залее с киселина.  

„Легнах с и той влезе в дома ми. Започна да ме души. Страхувах се, че ще залее лицето ми с киселина. Веднага изтичах на балкона и започнах да викам :“Той се опитва да ме убие, викнете полиция“. Щастлива съм, че имам възможност да разкажа това в Москва“, призна звездата.

Тарабасов отрече всичко, като коментира, че това е целенасочена дирижирана медийна атака от страна на бившата му към него, в която няма истина. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари