IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Уил Смит: Бях истински вампир!

14 октомври 2016 08 20

Младият Джейдън не можел да излиза на слънчева светлина

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Децата на Уил и Джейда Пинкет Смит са известни със своята странност, но изглежда има с какво все още да изненадат широката аудитория. Като например признанието на 18-годишният Джейдън, че е бил вампир и не е можел да излиза на слънце!

„В един период от живота си бях част от готическо движение. Носех само черно и се криех от слънцето, защото бях вампир. Бях истински вампир и не можех да се излагам изобщо на слънчева светлина. Сега вече не съм в тази фаза. Започнах да нося по-светли дрехи и да се радвам на дневната светлина. Определено усещам повече енергия“, сподели пред сп. Numero младежът.

Джейдън разкри и новата мисия на живота си.

„Искам да направя света по-добро място. Искам да оставя следа преди да го напусна. Искам хората да кажат: „Светът беше такъв преди да се появи, а сега е друг. Вече не е сред нас, но му благодарим“, обясни младият Смит.

Джейдън явно ще опита да изпълни мисията си, като се реализира в света на изкуството. Тийнейджърът сподели, че ще се пробва в музиката, киното, фотографията и други области.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари