IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа избра дата за сватбата, слага рокля за над 10 000 лири

17 октомври 2016 13 40

Бъдещата булка кани гостите си на събитието по Коледа

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Откакто блесна с прилепналата по тялото бяла шаферска рокля на сватбата на кака си Кейт Мидълтън през 2011 г., Пипа се превърна в модна икона и всяка нейна публична изява е обсъждана от поне дузина модни критици. Ето защо напрежението за сватбената ѝ рокля е голямо!

Британски таблоиди вече успяха да разберат малко повече за бъдещото събитие, като например, че бъдещата булка вече е избрала с годеника си Джеймс Матюс конкретна дата за сватбата догодина и денонощно броди за тоалет.

Източници разкриха пред Daily Mail, че Пипа е обиколила всички реномирани сватбени бутици, като роклите, на които се спира започват от 10 000 британски лири.

Припомняме, че нейната сестра се венча в тоалет на модната къща Alexander McQueen, сътворен от творческия директор Сара Бъртън на стойност от 250 000 британски лири. Прочутата рокля на Пипа в епичния ден бе от същата създателка и бе оценена на около 20 000 долара. И макар че парчето плат превърна малката Мидълтън в моден идол, а задните ѝ части задминаха по слава дори тези на Ким Кардашян, бъдещата булка не смята този път да се довери на дизайнерката.

Сестрата на Кейт вече е решила и как да уведоми близки и познати за щастливото събитие. Тя планирала да пусне модерните във Великобритания покани „Save The Date“ (запази датата) в коледните картички.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари