IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дишай, Гришо, Никол не бърза с децата!

17 октомври 2016 07 00

38-годишната певица не била готова за наследници

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато Никол Шерцингер приключи връзката си с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, мнозина предположиха, че причината се крие в нежеланието му за брак и деца. Двамата бяха заедно повече от 6 години, ала така и не стигнаха до олтара.

Тези спекулации обаче май са напълно неверни, тъй като самата певица призна, че хич не бърза нито с брака, нито е готова да има деца, защото семейството ѝ „пръква деца всеки ден“. Запитана дали се чувства притеснена, че на 38 няма свое семейство, Никол сподели:

„Не, защото аз буквално имам най-голямото семейство на Хаваите, което пръква деца всеки ден. При мен нещата ще си дойдат в точното време“, обясни хубавицата пред сп. OK!

„Мисля, че Бог ме е пратил на Земята, за да създам нещо велико и да споделя дарбите си с другите, без значение дали става въпрос за музика или за това да помагам на хората. Вярвам, че трябва да бъда умна и да не бързам със следващия си проект и музика“, добави Шерцингер.

Думите ѝ вероятно са подействали като балсам за Григор, който е едва на 25 години и все още има какво да постигне в кариерата си. Тенисистът ни определено не се притеснява от възрастовата разлика между него и Никол и явно успява да отговори на нейните изисквания, въпреки че ги делят цели 13 години опит. Запитана дали е щастлива с Димитров, певицата коментира:

„Заедно сме от известно време, щастливи сме и гледам да се фокусирам върху момента, върху настоящето“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

dsf ( преди 7 години )
tq ako izchaka oshte malko,moje i da i mine deterodnata vazrast...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар