IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Дженифър Лорънс си хвана „старо“ гадже!

18 октомври 2016 09 00

Актрисата излиза с 21 години по-възрастен режисьор

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лорънс има нов мъж в живота си, но настоява той да остане в тайна. И все пак папараци я изловиха на „местопрестъплението“ – на интимен обяд, а хора от кръга ѝ директно го посочиха с пръст!

Мистериозният любим на носителката на „Оскар“ е не друг, а режисьорът Дарън Аранофски. Двамата се запознаха покрай общата си работа това лято и изглежда професионалните им отношения са прераснали в любовни.

„Дженифър и Дарън се опитват да пазят отношенията си в тайна и не се показват заедно, но наистина са луди един по друг. Наскоро тя започна да работи по нов проект и много разчита на подкрепата му. Двамата постоянно са в контакт и изглежда нещата помежду им са сериозни“, коментира близък до Лорънс пред The Sun.

Снимка: Daily Mail

Дарън е първият мъж, с когото Дженифър е свързвана интимно след раздялата си с фронтмена на Coldplay Крис Мартин, с когото имаше 4-месечен романс. Преди това хубавицата имаше връзка с колегата си Никълъс Холт.

Аранофски пък бе сгоден за актрисата Рейчъл Уайс в периода 2005-2010 и двамата имат 10-годишен син Хенри. Двойката се раздели, след като брюнетката започна да излиза с настоящия си съпруг Даниел Крейг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари