IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона се предложи пак на Шон Пен срещу 150 000 долара

5 декември 2016 09 20

Звездата призна, че още е влюбена в бившия си съпруг

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Техният брак издържа едва 4 години, но изглежда Мадона е готова отново да стане съпруга на Шон Пен срещу съответната сума.

В случая става въпрос за 150 000 долара, които актьорът веднага бе готов да плати. Сензационната новина се роди преди броени дни на благотворителна гала в Маями, организирана от фондацията на кралицата на попа Raising Malawi.

На събитието Мадона пусна на търг свои вещи като бижута, артефакти, едноседмичен престой във вилата на Леонардо ди Каприо (който бе сред гостите) и автомобил, чийто дизайн е вдъхновен от самата нея. Гвоздеят на вечерта обаче определено бе закачката на Мадж и бившият ѝ Шон Пен.

По време на представянето на едно от бижутата певицата насочи вниманието си именно към Пен и се провикна от сцената, че ще се омъжи за него отново, ако предложи 150 000 долара. Шон не се поколеба, но други господа бяха по-жадни да се сдобият с късче от Мадона и предложиха по-големи суми.

И все пак актьорът не остана с празни ръце. Бившата му съпруга го извика на сцената и му позволи да надникне между краката ѝ и да ѝ сложи белезници. След това доволно отбеляза: „Един от многото запомнящи се моменти в брака ни“. Пикантната сценка бе заснета от риалити звездата Бетани Франкел, която качи няколко кадъра в мрежата Snapchat.

Това не бе единствената шокираща изява на разкрепостената звезда. Тя изуми всички гости и вероятно самия Шон с признанието: „Все още съм влюбена в теб“.

Това се оказа обаче поредната „маркетингова“ тактика на Мадж в търга, тъй като веднага след думите ѝ тя представи няколко ексклузивни снимки от сватбата си с Пен през 1985 г. Не е ясно колко е успяла да спечели за фондацията си певицата, но според The Guardian сумата е 7-цифрена, имайки предвид, че само местата са стрували по 5 000 долара, а с тях са се предлагали и „филантропски пакети“ на стойност 150 000 долара всеки.

Мадона стартира фондацията си Raising Malawi през 2006 г. с идеята да подобри живота на децата в Малави. Две от децата на поп дивата – Дейвид (11) и Мърси (10), са от Малави.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари