IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила приключи окончателно с Деми

8 декември 2016 08 40

Кунис тотално отряза бившата на съпруга си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Аштън Кътчър и Деми Мур се разделиха преди повече от пет години, но актрисата упорито отказва да излезе от живота на експоловинката си. Мила Кунис обаче никак не е доволна от този факт и макар доскоро да проявяваше толерантност към чувствата на Мур, реши най-накрая да сложи край.

Повод за поредния скандал между двете съпруги (бивша и настояща) на Аштън станало раждането на сина му Дмитри Портууд Кътчър на 4 декември тази година.

Мур побързала да честити на семейството втория им наследник и отрупала бебето с дарове. Тя обаче не се удържала и започнала да дава съвети на Мила как се гледа повече от едно дете, което вече дошло в повече на търпеливата Кунис, пише RadarOnline.com.

Снимка: Instagram

„Деми се опитва да се меси отново в живота на Аштън и Мила сега след раждането на сина им. Тя накупи подаръци на бебето и започна да дава акъл на Мила как да си гледа бебето. Тя обаче направо откачи и я отряза. Помоли я да ги остави на мира. Деми не е имала момче, така че Мила смята за изключително смешна идеята да я съветва как се гледа син“, разкри източник пред медията.

„На Мила ѝ писна да бъде добра с Деми и е наясно, че това може да я нарани, но тя не желае повече да се преструва на нейна приятелка. Отношенията им приключиха окончателно“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари