IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато Райън срещна Райън

12 декември 2016 16 30

Гослинг и Рейнолдс в канадска борба

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Райън Гослинг и Райън Рейнолдс не само са двамата най-известни актьори в Холивуд с това име, но на всичкото отгоре и двамата са родени в Канада, имат сходни кариери в света на голямото кино, а наскоро и двамата станаха бащи на по две дъщери, родени една след друга.

Гослинг има две малки момиченца от актрисата Ева Мендес – Есмералда и Амада, като втората се роди тази пролет. Рейнолдс пък има две дъщери от звездата Блейк Лайвли, като по-малката се появи на бял свят през септември т. г.

Наред с всички съвпадения изброени дотук, и двамата очарователни Райъновци бяха номинирани на филмовите награди „Critics' Choice Awards“, които се проведоха вчера в Санта Моника, в категорията „най-добър актьор в комедия“.

Факт е обаче, че двамата не се подминаха хладно, нито пък се сбориха по канадски, а се прегърнаха и си поприказваха зад кулисите.

Гослинг не успя да надвие Рейнолдс, който спечели приза заради успешната си роля в хита „Deadpool“. Затова пък звездата от „The Nice Guys“ беше единственият мъж, който не носеше черна вратовръзка или папийонка на официалното събитие и въпреки това изглеждаше суперелегантно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари