IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона пуска тестове за наркотици на децата си всяка седмица?!

19 декември 2016 12 40

Звездата станала майка тиранин след ареста на Роко

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да живееш с Мадона не е никак лесно. 58-годишната певица е много взискателна не само в работата си, а и в личен план и това от първа ръка знаят децата ѝ, които в момента са подложени на голямо напрежение.

Причината е, че откакто синът на Мадж – Роко, бе арестуван заради притежание и употреба на марихуана през септември, тя буквално е откачила.

„Сърцето на Мадона бе разбито след случилото се и тя е твърдо решена да не позволява наркотици да присъстват в живота на останалите ѝ деца и в дома ѝ.

Тя обмисля да пуска тестове за наркотици на всичките си наследници поне веднъж месечно или седмично. И тъй като те живеят под нейния покрив, ще се съобразяват с нейните правила“, разкри източник пред RadarOnline.

Доскоро Мадона и бившият ѝ съпруг и татко на 16-годишния Роко Гай Ричи водиха тежка съдебна битка за попечителството му. Спечели я режисьорът и тийнейджърът живее при него в Лондон. Поп кралицата в момента се грижи за осиновените от нея Дейвид (11) и Мърси (10). Най-голямото дете на звездата е 20-годишната Лурдес.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари