IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелът Кандис свали сутиена

19 декември 2016 10 40

Вижте защо ѝ плащат милиони!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кандис Суонепол роди момченце на 5 октомври и оттогава не спира да тръби колко невероятно е майчинството. В социалните мрежи ангелът на Victoria's Secret качва доста снимки на бебчето си, а тези дни дори се осмели да позира как кърми.

Последните ѝ селфита са в знак на протест към осъдителните погледи и коментари, насочени към майките, които кърмят на обществени места.

„Много жени са осъждани и дори гонени от обществени места, заради това, че кърмят бебетата си. Карат ме да се покривам и да се срамувам, докато храня бебето си на публични места, а странното е, че никога не съм се срамувала, когато съм позирала гола за фотосесии. Тогава се приема, че е в името на изкуството?

Светът отдавна не приема голите гърди като нещо сексуално благодарение на телевизията... защо с кърменето това е различно? Това не е нещо сексуално, а нещо естествено. Тези, които не го приемат, трябва да бъдат образовани относно ползите за бебето и майката от кърменето“, написа чаровната блондинка над близък кадър, на който синът ѝ е захапал пищната ѝ гръд.

Осмият най-добре печелещ супермодел в света според Форбс пусна в Инстаграм още няколко селфита на достойнствата си за радост на нейните фенове. Малкият се казва Анака Николи, а таткото на бебето е бразилският модел Нерман Николи. Двамата са заедно от 2005 г. и обявиха годежа си в началото на 2015-та, малко преди Суонепол да сподели, че е бременна. Все още няма публично разгласена дата за сватбата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари