IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк и Каспър пожелаха отново Джей Ло

5 януари 2017 11 20

Тя още се забавлява с Дрейк

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Макар че е в съвсем ранна фаза, романът между Дженифър Лопес и Дрейк е истински, убедени са близки до дивата.

„Те бързо се сближиха и той е напълно запленен от нея“, разкри източник пред Us Weekly. Дори 8-годишните близнаци на певицата Марк и Еме се вълнували от срещите ѝ с 30-годишния рапър и обичали да общуват с него, коментират от обкръжението на Лопес. Само татко им Марк Антъни не бил очарован от Дрейк, но и не го смятал за конкуренция.

Източник сподели пред медията, че последният съпруг на Дженифър бил убеден, че двамата ще се съберат.

„Той усеща, че химията помежду им е още силна и е сигурен, че аферата с Дрейк е просто за по-голяма публичност“, обясни информаторът.

Други близки на Лопес дори твърдят, че дългогодишното ѝ младо гадже Каспър Смарт също още е в картинката. Двамата със звездата поддържали доста приятелски отношения и често се чували.

„Мисля, че с Каспър ще се съберат отново. Той е страхотен мъж и тя го знае. Просто в момента ѝ трябва кратка почивка“, е мнението на човек от близкия кръг на певицата.

Междувременно 47-годишната дива и младият ѝ колега Дрейк вече дори не крият романса си.

Слуховете за близките им отношения започнаха още през декември, когато рапърът се появи на два концерта на латината в Лас Вегас. После звездите вечеряха уединено в Западен Холивуд и качиха снимка в Instagram, на която се гушкат на диван в домашна обстановка. Лопес и Дрейк прекарват доста време заедно и то не само заради общия си музикален проект.

Хубавицата отказа ангажимент по Нова година в Маями, за да посрещне празника в компанията на своя нов любим, а малко преди това той я заведе на училищен бал и я нацелува, след като разбра, че тя не е имала такъв в католическото училище, което е завършила.

Според приятелите на Лопес обаче, романсът им е временен, тъй като тя само се „забавлявала“ с Дрейк.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари