IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър и Зейн изпотрошиха хотелска стая със страстта си!

10 януари 2017 10 40

Певците си играят на „Петдесет нюанса по-тъмно“ в лондонски хотел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През миналия уикенд Зейн Малик бе забелязан да снима ново видео в Лондон. Бившият член на момчешката група One Direction направи дует с колежката си Тейлър Суифт – I Don't Want To Live Forever, който влиза в саундтрака на продължението на „Петдесет нюанса сиво“ – „Петдесет нюанса по-тъмно“, чиято световна премиера е на 14 февруари.

Макар Суифт да не бе уловена от папараците през уикенда в Лондон, източник разкри пред Sun, че двамата са потрошили хотелска стая за 2500 паунда на вечер!

„Зейн направи всичко в стаята на парчета, счупи една лампа в стената, разкъса няколко възглавници, а Тейлър подпали завесите. Противопожарната аларма беше изключена, за да не притеснява гостите и да не се налага фалшива евакуация. Всички сцени бяха внимателно планирани. Видеото ще бъде много секси. Тейлър се разхожда по жартиери и токчета“, разкри информаторът.

2017 започна доста добре за Зейн. Не само, че скоро ще закове хит с дуета със Суифт, а и влезе в колаборация с дизайнера на обувки Джузепе Заноти, който дори го обяви за „модна икона“. Колекцията ДжузепексЗейн ще влезе в магазините по-късно този месец, като ще включва два модела маратонки и два ботуши За капак романсът му с модела Джиджи Хадид е във вихъра си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари