IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оспорват статуса на звезда на Марая Кери

11 януари 2017 07 20

Тя продължава да се оправдава за новогодишния провал

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звездата на Марая Кери на холивудската Алея на славата бе „поругана“ от вандали. След името на певицата бе изрисуван с мастило въпросителен знак в началото на седмицата. Полицията на Ню Йорк все още търси виновника, а надрасканото веднага е било коригирано срещу сумата от 1500 долара.

Мълви се, че вандалската постъпка, която открито оспорва статуса на Марая на звезда, е свързан с проваленото ѝ участие по Нова година на Times Square, където тя опита да пее на плейбек, но не чуваше нищо в слушалките и накрая напусна сцената.

„Не съм коментирала ситуацията по Нова Година, но искам всички да знаят, че отидох на площада с настроение и желанието да отпразнувам този важен момент с целия свят. Срамота е, че зависихме от екип, който имаше технически проблеми и изпусна нещата извън контрол.

Не е практично един певец да пее на живо на токова шумно, студено и опушено от машините място като Times Square. Слушайте, хора, те направиха на глупаци и унижиха мен и всички вас, които бяхте дошли развълнувани да посрещнете Нова година“, оправда се след инцидента Марая.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари