IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър тормозел Марк Уолбърг със снимки по бельо

17 януари 2017 06 00

Актьорът бил силно притеснен, но призна, че е бил по-голям бунтар от Джъстин

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

През 1992 г. актьорът и бивш рапър Марк Уолбърг бе рекламно лице на линията мъжко бельо на Calvin Klein. Повече от две десетилетия по-късно мястото му бе заето от Джъстин Бийбър. И нищо чудно, че 22-годишният певец е потърсил одобрението на своя предшественик, чиито снимки станаха иконични. Самият Марк призна, че миналото лято е бил обстрелян с полуголи снимки по бельо от Джъстин, които го накарали да се чувства доста неудобно.

„Той ми пращаше снимки и аз си мислех: Не пращаш на мъж снимки по бельо. Той се гордееше с кадрите, за него това беше голяма работа. Но аз съм на 45, баща на 4 деца, съпруг и се опитвам да се дистанцирам от този имидж“, призна звездата в американското шоу „Конан“.

Марк добави, че Бийбър може и да показва някакъв характер, но на неговите години той е бил далеч по-лош.

„Знаете ли, хората постоянно повтарят, че като подрастваща млада звезда под светлината на прожекторите той има определено поведение, но погледнете това лице. В смисъл, на неговите години аз бях далеч по-лош бунтар. Той е млад и много по-учтив в сравнение с мен на неговата възраст. Всъщност той е много симпатичен млад мъж, приятел ми е. Аз прекарах известно време с него“, обясни Марк.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари