IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет продава секс камъни за по-добър оргазъм

16 януари 2017 15 20

Яйце между краката прави чудеса със сексуалния живот

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу неведнъж се е представяла като жена, която държи на здравословния и особено на духовния начин на живот. Ето защо в своя светски уебсайт GOOP 44-годишната актриса се старае да дава полезни съвети и да предлага доста практични неща. Поредният продукт е кристал под формата на яйце, който според нея подобрява сексуалния живот на дамите.

В сайта Полтроу споделя, че камъкът Rose Quartz Eggs „повишава чи, оргазмите, тонуса на вагиналните мускули, хормоналния баланс и женската енергия“. Секс камъкът, чиято стойност варира между 45 и 54 британски лири, вече е разпродаден. И макар че не се споменава конкретно дали Гуинет го е използвала лично, той се рекламира като ефективен, тестван лично от популярната блогърка Шива Роуз.

В описанието на продукта пише: „Шива Роуз го употребява от седем години. Ние също го опитахме и решихме да го продаваме в магазина ни“.

Следват няколко съвета за поставянето му във вагиналните стени и пояснението, че няма нищо срамно, ако жената се изправи и яйцето падне, в началото било напълно нормално. В сайта на Полтроу се твърди още, че яйцето датира от Древна Азия, където жени са го използвали, за да са във форма за своя император.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Дарма ( преди 7 години )
Това е нефритени яйце, и в България отдавна се продават.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар