IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари пусна за одобрение гаджето си на Кейт

16 януари 2017 07 20

Принцесата във възторг от младата актриса

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари изглежда наистина е сериозен в намеренията си спрямо актрисата от „Костюмари“ Меган Маркъл, с която се вижда от няколко месеца. Малкият син на Чарлз заведе възлюбената си на среща със снаха си Кейт Мидълтън, до която често се допитва за личния си живот.

„Кейт искаше да се запознае с Меган и тя знаеше колко важна е срещата ѝ с нея за Хари. Двамата са много близки и той цени мнението ѝ относно неговите гаджета. Лейди Даяна почина, когато Хари беше много млад, така че Кейт лесно влезе в ролята на негова по-голяма сестра“, разкри източник пред Sun.

Меган Маркъл, снимка: Instagram

„Хари и Меган посетиха Кейт в апартамента ѝ в двореца Кенсингтън. Уилям също беше там и актрисата успя да си поиграе с малката Шарлът, в която буквално се влюби.

Срещата мина много добре, Мег занесе дребен подарък на Кейт – малко кожено тефтерче, в което да записва мислите и идеите си, което очарова принцесата. Всичко това показва колко сериозен е Хари спрямо Маркъл. Той иска връзката им да мине на друго ниво“, добави информаторът.

Меган и рижият хубавец тъкмо се завърнаха от Норвегия, където се насладиха на първата си съвместна почивка заедно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари