Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм ще стават родители за пръв път. Новината сподели бъдещата майка в Instagram по-рано тази седмица, като постна свое селфи по бански, на което си личи силно заобленият ѝ корем.

„Много съм щастлива да споделя, че с Джейсън очакваме бебе. С много обич, Роузи“, написа 29-годишният супермодел над кадъра.

Спекулации относно бременността на хубавицата се появиха още в началото на годината, но слухът бързо отмина и остана непотвърден досега. Актьорът и моделката се сгодиха в края на миналата година след 6-годишна връзка. Роузи неведнъж е издавала, че иска да създаде семейство с Джейсън, ала колебанието ѝ се корени в кой град да се случи това. В момента и двамата живеят в Лос Анджелис.

Още по темата

„Семейството е нещо, което искам, без значение дали съм в Америка или Англия. Но невинаги е толкова лесно. Нямам представа какво ще се случи, но ще разберем, нали? И предполагам нищо няма да бъде идеално.

Големият недостатък е, че семейството ти е далече. Би ми се искало да мога да ги поканя на вечеря или просто да се обадя на брат ми и сестра ми и да им кажа: „Защо не дойдете на по чаша вино тази вечер?“. Но това няма как да се случи и това ми тежи“, призна преди време Уайтли.