IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни излиза по бащинство, Амал се връща в кантората

13 февруари 2017 08 40

Актьорът зарязва киното, за да гледа децата си след появата им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни е готов да остави на заден план кариерата си, за да сменя памперси. 55-годишният актьор и съпругата му Амал Аламудин очакват близнаци през юни и посребрелият хубавец вече няма търпение да се заеме с бащинските задължения.

Клуни е оборудвал специални детски спални в луксозното си имение в Англия, които са обезопасени от всеки ъгъл. Той с огромно нетърпение очаквал да влезе в ролята на татко и не се притеснявал, че кариерата му може да пострада от това. Половинката му още отсега е заявила, че майчинството ѝ ще трае само 6 месеца и след това веднага се завръща в кантората, за да продължи работата си като адвокат по човешките права.

„Щастието на Амал е много важно за Джордж и той е готов на всичко, за да ѝ угоди. Той е оставил всички решения на нея, включително избора на бавачки и други организационни детайли покрай появата на близнаците“, разкри източник пред RadarOnline.

Майката на Джордж вече разкри пола на своите бъдещи внучета. Клуни и Амал очакват момче и момиче.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари