IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким побесня! Бионсе вече я бие и по деца

18 февруари 2017 10 30

Кардашян дори не честитила на щастливите съпрузи за близнаците

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ким Кардашян и Бионсе отново са в студена война. Причината е бременността на певицата, която за пореден път събудила завистта на г-жа Уест, пише RadarOnline. Според близък до Бионсе, тя нарочно не споделила новината с брюнетката, която така и не допусна до своя кръг от приятели.

„Бионсе не вярва на Ким и не би споделила с нея никоя от тайните си. Ким не е част от близкия ѝ кръг и никога няма да бъде.“, коментира източникът.

Малко след като половинката на Джей Зи взриви мрежата с разкритието, че очаква близнаци, Кардашян се опитала да превземе Туитър с мистериозни постове и дори заблудила някои от последователите си, че може и тя да очаква трето.

„Ким си мисли, че е по-голяма звезда от Бионсе. Но Би е ненадмината! Когато близнаците се родят, тя ще има повече деца от семейство Уест и това направо побърква Ким“, добави още източникът.

И докато десетки звезди публично поздравиха Джей Зи и Бионсе за щастливата новина, Ким и Кание, който се пишеше сред най-добрите приятели на музикалния продуцент, пропуснаха да отправят своите пожелания.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари