Кейти Пери и Орландо Блум обявиха края на връзката си само часове, след като позираха доволно и щастливо на поредно афтърпарти след Оскарите. В края на миналия уикенд двете звезди пристигнаха заедно на купона на Vanity Fair, ала според очевидци минути след светкавиците на камерите се държали като непознати.

Според някои от гостите певицата и актьорът след това посетили частното парти на Мадона, където на всички станало ясно, че нещата помежду им не са никак добре.

„Кейти и Орландо пристигнаха заедно на партито на Мадона, но ясно си личеше, че нещо не е наред. Двамата изглеждаха доста дистанцирани и сякаш на Орландо не му пукаше за нея. В момента, в който пристигнаха, всеки тръгна в различна посока. Определено краят на отношенията им е настъпил“, разкри очевидец пред RadarOnline.

Още по темата

Спекулации за проблеми помежду им възникнаха още предните месеци, когато Блум замина за Африка за събитие на Unicef без изгората си. По последни слухове причина за раздялата им може да е потенциална изневяра на актьора, който бе забелязан да флиртува с Ерин МакКейб (дъщеря на президента на Global Green) на парти преди Оскарите. Двамата демонстрираха изненадваща близост, а дамата дори го докосваше по лицето през цялата вечер.

„Орландо никога няма да промени поведението си. Той ще продължава да движи със своите приятели актьори и винаги ще е заобиколен от тон секси жени. Кейти постоянно го ревнуваше. Тя се е парила прекалено много пъти в миналото“, добави източникът.

Кейти и Орландо бяха двойка близо година. Двамата афишираха връзката си на миналогодишните награди „Златен глобус“, а до неотдавна дори се мълвеше, че ще вдигнат сватба.