IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом Гери, здравей Джералдин!

6 март 2017 12 40

Бившата спайска Гери Халиуел къса окончателно с миналото си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Допреди няколко години тя беше шумна, провокативна и обичаше да се облича доста оскъдно, но днес няма и помен от тази Гери Халиуел.

Откакто се омъжи за шефа на отбора на Формула 1 Red Bull Крисчън Хорнър, експевицата гради напълно нов имидж, граничещ с този на степфордска съпруга.

За начало Гери промени коренно стила си, а ето че сега настоява да я наричат и с рожденото ѝ име Джералдин.

„Тя е готова да бъде Джералдин и помоли приятелите си да не ѝ викат повече Гери“, призна приятелка на бившата спайска пред Daily Mail.

Самата Халиуел дори намекна за желанието си в социалната мрежа, като за Свети Валентин качи идиличен кадър, на който позира с любимия си пред торта и балони във формата на сърце. Над снимката Гери написа: „Крисчън, обичам те! С обич Джералдин“.

Майката на две деца започна кариерата си именно като Гери, като се представяше така в модните среди, а след това и като водеща на турско тв шоу. През 1994 тя си спечели място в Спайс Гърлс и тогава настояваше да я наричат Гери или Джинджър Спайс.

Не само името е част от новия имидж на звездата. Напоследък тя пълни профилите си в социалните мрежи със снимки, на които се вижда колко ѝ допада животът „на село“.

Макар да се шири в лъскаво имение в Оксфордшир, Джералдин видимо няма против да общува с животните, но със стил. Обута в ботуши за 330 британски лири на любимата марка на кралските особи – Jack Wills, г-жа Хорнър храни прасетата, язди, разхожда териерите и дори стреля.

Преди седмица пък прясната майка качи кадър, на който разхожда новородения си син Монтаг в количка от лимитираната серия Aston Martin на стойност 6000 британски лири.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари