IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона готова за олимпиада, тренира по 5 часа на ден!

9 март 2017 12 40

Певицата с режим на професионален атлет

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мадона е твърдо решена да запази формите си стегнати и за целта прекарва 1/3 от деня си в залата. 58-годишната поп кралица, популярна с авангардния си разголен стил на обличане е изключително дисциплинирана и може да конкурира с хъса си дори професионалните атлети.

„Атлетите тренират по цял ден, Мадона тренира цял ден. Тя се поти по 5 часа на ден без почивка“, сподели пред Vogue инструкторката на звездите Стейси Грифит.

Изглежда не само Мадж е любителка на тренировките. Осиновената ѝ дъщеричка Мърси (11) наскоро спечели медал в състезание по спортна гимнастика. Това накара звездната ѝ майка да се почувства много горда и тя качи серия снимки в Инстаграм, на които позира с малката победителка.

„Мърси Джеймс донесе вкъщи 4 медала“, написа над една от снимките поп кралицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

vlady ( преди 7 години )
Да потренира правилното пеене и задържането на стабилен тон - не и се получава никак на живо, звучи по-зле от вокалите на която и да е от бандите на Doom over Sofia, Autumn Souls of Sofia, November's Doom Days.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар