Марая Кери се раздели с годеника си – милиардера Джеймс Пакър (49) преди по-малко от 6 месеца, ала вече се готви отново да вдига сватба. Близки до звездата разкриха пред RadarOnline.com, че тя постоянно повтаряла колко иска да направи 33-годишното си гадже Брайън Танака свой съпруг.

„Марая не спира да говори за брак и деца и е напълно полудяла по този мъж. Тя е убедена, че той е Единственият“, коментира близка до певицата пред медията. Танака също изглеждал много влюбен и ни най-малко не се притеснявал от възрастовата им разлика от 13 години.

„Брайън също изглежда много хлътнал по Марая. Двамата са убедени, че са един за друг“, добави друг източник от обкръжението на Марая.

От брака си с Ник Кенън (35) Кери има 5-годишните близнаци Марокан и Монро. Децата вече познават новото гадже на майка си, а Марая дори срещнала Брайън с бившия си съпруг, който одобрявал връзката им.

„Всички се отказаха да дават акъл на Марая, защото тя така и не слуша никого. Толкова е влюбена, че дори вече се оглежда за годежен пръстен“, призна приятел на дивата.