IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джеймс не съжалява, че кръшкал на Сандра

15 март 2017 10 40

Така срещнал истинската си сродна душа

Сандра и Джеси, Снимка: Reuters

Сандра и Джеси, Снимка: Reuters

Осем години след унизителния скандал с изневерите на Джеси Джеймс, той все още не съжалява, че е сложил рога на бившата си съпруга Сандра Бълок. В интервю за Daily Mail рокаджията говори открито за предателствата спрямо бившите му изгори и щастието с настоящата му четвърта съпруга Алексис ДеЖория.

„Обичаме едни и същи неща, еднаква музика. Това ме кара да погледна назад и да си кажа: „Бил съм голям идиот! Какво съм си мислел? Нещата са били обречени от началото!“. Но предполагам така е начинът човек да се научи“, обяснява Джеймс.

Основателят на The West Coast Choppers се жени за Сандра Бълок в далечната 2005 г. Бракът им не трае дълго и 4 години по-късно двамата се развеждат шумно и скандално, след като изневерите на Джеси излизат наяве. Тогава медиите го разкъсаха на парчета, а феновете на актрисата и до ден днешен не могат да му простят, че я нарани и унижи. Самият Джеймс обаче не съжалява за стореното.

„На практика и жените, и мъжете изневеряват. Това е част от живота. Хората просто обичат да гледат как падаш и потъваш. Колкото по-дълбоко, толкова повече им харесва“, призна още татуираното лошо момче.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари