IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Майкъл Джексън стана лесбийка

4 април 2017 14 20

Парис си търси момичета онлайн

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Парис Джексън е на лов за гадже след раздялата с приятеля си Майкъл Сноди. 18-годишната дъщеря на Майкъл Джексън си търси половинка от същия пол и дори използва мобилното приложение Raya за целта, известно със своята „звездна клиентела“.

„Парис никога не е крила, че си пада по жени. Тя иска да се възползва от всички възможности и не се интересува от това да коментира открито сексуалността си. Според нея не е необходимо да се обяснява за това на никого и се забавлява да си чати секси неща с жени онлайн“, разкри източник пред RadarOnline.

Наскоро тийнейджърката загатна във Facebook за промяната в живота си, като коментира някои наболели за гей обществата проблеми в социалната мрежа, използвайки местоимения като „ние“ и „нас“.

Бившият на Парис изглежда няма нищо против да бъде заменен в живота ѝ от девойка.

„Парис и Сноди са много добри приятели, но тя е щастлива да бъде необвързана и да прави, каквото си поиска. В момента не иска нищо сериозно“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари