IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Решено е: Бен и Джен се развеждат!

18 април 2017 10 40

Двамата делят кротко децата и имуществото си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър и Бен Афлек шокиращо се разделиха през юни 2015. Актьорите, които имат три деца – Вайлет (11), Серафина (8) и Самюъл (5), опитаха на няколко пъти да оправят брака си в името на децата, но изглежда не им се е получило. Двамата официално са подали молба за развод в съда като искат да с поделят попечителството над малчуганите, пише TMZ.

Звездите имат предбрачен договор, така че не се очаква да имат проблеми при подялбата на имуществото и по всяка вероятност процедурата по развода ще бъде напълно приключила до 6 месеца.

По-рано тази година Бен призна в социалните мрежи, че е лекувал дълго време зависимостта си към алкохола. Не това обаче е основната причина за проблемния брак на съпрузите. Когато новината за раздялата им гръмна, стана ясно, че Афлек е кръшкал на изгората си с бавачката на децата.

В момента Бен и Джен са в много приятелски отношения и вярват, че ще успеят да дадат цялата любов и внимание на децата си въпреки раздялата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари