IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо сваля друга пред очите на Добрев

18 април 2017 09 40

Ще успее ли актрисата да опитоми холивудския плейбой?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Орландо Блум няма никакъв проблем да си намира жени след раздялата с Кейти Пери, ала дали флиртаджийските му пориви няма да съсипят романса му с Нина Добрев?

Миналата седмица тръгнаха упорити слухове, че двете звезди са нещо повече от приятели, след като бяха уловени от папараците да си тръгват от интимна вечеря заедно.

„Двамата се познават от известно време, но напоследък започнаха да излизат по-често и то не просто като приятели. Засега просто се забавляват“, разкри източник пред People.

Снимка: AKM-GSI

Двамата актьори се „засякоха“ и на фестивала Коачела, където се стараеха да не привличат излишно внимание.

Орландо обаче отново даде повод на жълтите медии за спекулации, като флиртуваше с неизвестна красавица на метри от Добрев.

Изглежда Блум няма намерение да се посвети само на една жена и това бе и причината да се раздели с Пери, за която дори се мълвеше, че ще бъде следващата му съпруга. Близки до певицата разкриха, че тя го е хващала многократно в лъжи, а черешката на тортата било флиртаджийското му поведение с брюнетката Ерин МакКейб на едно от партитата преди „Оскар“-ите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари