IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Нина Добрев става татко!

5 май 2017 07 40

Иън Сомърхолдър и съпругата му очакват първото си дете

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звездата от „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър (38) и съпругата му Ники Рийд (28) очакват първото си дете. Това разкриха самите те като качиха снимка в профилите си в Instagram, на която хубавецът целува наедрелия корем на половинката си сред природата, паднал на коляно.

Над снимката актрисата от „Здрач“ написа: „Здравей, мъниче. Познавам те, защото само аз те усещам. Как е възможно вече да обичаш някого толкова много? Сигурна съм, че това е най-силното чувство. Споделяме това тяло от известно време и вече сме преживели много заедно. Нямаме търпение да се запознаем с теб... Обичаме те, твоите родители“.

Сомърхолдър също успя да разчувства феновете си като коментира до снимката следното:

„През моите 38 години на тази земя никога не съм изпитвал нещо по-мощно и красиво от това. Това е най-специалният момент от живота ни и искахме да го запазим между нас тримата възможно най-дълго, за да се насладим на това време с мъничето, което расте толкова бързо“.

Двойката се ожени през 2015 година като на 26 април Иън отпразнува втората им годишнина с ретроспективно селфи от деня на сватбата им, до което възхвали съпругата си, наричайки я „най-невероятното човешко същество на света“.

Преди това Сомърхолдър имаше тригодишна връзка с колежката си от вампирския сериал Нина Добрев.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари