IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семеен скандал: Соланж и Джей Зи на нож заради раждането на близнаците!

10 май 2017 07 40

Двамата спорят ожесточено кой да присъства на раждането

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Старата вражда между сестрата на Бионсе – Соланж, и съпруга ѝ Джей Зи пламна с пълна сила. Двамата буквално са се хванали за гушите заради това кой да присъства на раждането на близнаците, които трябва да се появят на бял свят скоро, пише RadarOnline.

„Соланж прекарва много време с Бионсе. Тя ходи с нея на йога за бременни, маже тялото ѝ с олио против стрии и я подкрепя във всичко. Джей обаче смята, че той трябва да присъства на раждането и иска Соланж да бъде в чакалнята“, разкри източник пред медията.

47-годишният продуцент и 30-годишната му балдъза открай време не таят топли чувства един към друг. През 2014 дори излязоха кадри от видео в асансьор, на който Соланж атакува физически зет си след събитието Мет Гала пред очите на сестра си, която не реагира по никакъв начин.

„Ситуацията в момента изважда наяве много неприятни моменти от миналото им. Двамата са в постоянна психическа битка и може би затова никой не е попитал Бионсе какво иска тя“, коментира информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари