Тя е популярна с бунтарския си нрав и независим дух и продължава да заявява и отстоява позициите си, този път за голотата.

18-годишната дъщеря на починалата легенда на попа Майкъл Джексън – Парис, побърза да забърка поредната новина като си пусна селфи топлес в социалната мрежа. Тийнейджърката имаше благоразумието да покрие зърната си с емотиконки калинки, но това сякаш само засили интереса към селфито.

На кадъра Парис е полегнала на слънце в компанията на кучето си Коа и е написала: „Събирам тен в компанията на кутрето“.

Въпреки че тялото на Парис е приятно за окото, голотата ѝ не бе посрещната радушно от всички. Сред коментарите имаше и критики към поведението на младата дама, които тя не остави без отговор.

„Има други неща, на които да се ядосвате като опустелите плажове и всичко, което прави Тръмп“, написа тийнейджърката на друго свое топлес селфи, което качи малко след първото.

Не особено доволна от резултата Парис продължи да философства по темата за голотата като добави:

„Голотата е начин да се върнем към природата, да изразим същността си, да бъдем по-здрави и дори е била сведена до философия. Голотата е част от това, което ни прави хора. Лично мен ме прави по-близка до Майката Природа. Често съм гола, когато се занимавам с градината. Това е красиво нещо и не трябва да бъде възприемано непременно като нещо сексуално, защото повечето холивудски звезди го правят с тази цел.

Не само тялото ви е храм и трябва да бъде боготворено, но е част от женската ви природа и средство да изразите себе си по собствен начин без значение дали по-консервативно, носейки дрехи или като показвате плътта си“.